Newsflash
REUNIUNI

Tendințe noi prezentate la Conferința Societății Române de Estetică Ginecologică

de Florentina Ionescu - sept. 5 2022
Tendințe noi prezentate la Conferința Societății Române de Estetică Ginecologică

A treia Conferință a Societății Române de Estetică Ginecologică (SREG) a avut loc în zilele de 2 și 3 septembrie la un hotel din București.

La acest eveniment științific, speakerii invitați au avut prezentări pe teme de actualitate în Ginecologia Estetică și Medicina Regenerativă, precum:

- PRP („Terapia vampir”), tratamente cu celule stem;

- Tratamentul vaginal cu laserul CO2, botox și acid hialuronic;

- Tratamentul laxității vaginale și al incontinenței urinare cu ajutorul terapiei BTL cu radiofrecvență și EMSELLA;

- Tratamente hormonale și non-hormonale în menopauză;

- Operații prezentate pas cu pas: labioplatie, reconstrucție vaginală, perineoplastie;

- Rejuvenare cu acid threads, lichid amniotic, țesut adipos. 

a treia Conferință a Societății Române de Estetică Ginecologică
Foto: https://www.facebook.com/profdrelvirabratila/

Vindecare prin utilizarea propriilor resurse

Prof. dr. Elvira Brătilă (medic primar obstetrică-ginecologie) a fost nu doar speaker în cadrul conferinței de anul acesta a SREG. Ea este, totodată, vicepreședinte al SREG.

Aceasta a prezentat pe pagina sa oficială câteva informații utile pentru profesioniștii din domeniul sănătății, cu ocazia celei de-a treia conferințe a a Societății Române de Estetică Ginecologică.

„În lumina noilor progrese, abordarea medicinei actuale se rescrie din perspectivă holistică. Medicina regenerativă vorbește despre vindecare prin utilizarea propriilor resurse și acoperă toate abordările terapeutice inovatoare care vizează restabilirea sau înlocuirea țesuturilor bolnave, a sistemelor nefuncționale sau chiar a organelor întregi. De aceea, utilizarea tehnicilor din diverse domenii biomedicale - terapia cu celule stem și genetice, ingineria tisulară și biomaterialele inovatoare - acoperă toate disciplinele medicale, vorbind despre posibilăți de vindecare prin mijloace non-invazive, nedureroase, cu recuperare rapidă post-proceduri.”, a scris prof. dr. Elvira Brătilă pe o rețea socială.

elvira bratila medic endometrioza

Despre cea de-a treia Conferință a Societății Române de Estetică Ginecologică/SREG, medicul Elvira Brătilă (foto) a mai afirmat:

„Ne-am bucurat de o prezență internațională numeroasă și ne-a făcut plăcere să găzduim în România această conferință, într-un domeniu considerat până nu de mult «medicina viitorului». Viitorul îl construim prin ceea ce gândim în prezent, anticipând tendințele și nevoile pacienților noștri.” 

prof dr elvira brătilă

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe