Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Trei fiziokinetoterapeuți s-au alăturat echipei de la SCJU Arad

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 23 august 2022, ora 17:21

Reprezentanții Spitalului Clinic Judetean de Urgență (SCJU) Arad au dezvăluit săptămâna treută că trei fiziokinetoterapeuți s-au alăturat echipei medicale.

Acești fiziokinetoterapeuți își vor desfășura activitatea de recuperare fizică cu pacienții internați în secțiile de anestezie și terapie intensivă I și II respectiv în Compartimentul de Recuperare Respiratorie, se arată pe pagina oficială a spitalului. 

craniosacral-therapy
Sursa foto: pixabay.com

 

„Anul trecut am început demersurile pentru alinierea la Ordinul 1.500 în ceea ce privește personalul medical angajat în secțiile de terapie intensivă. În acest sens pe parcursul lui 2021 și la începutul acestui an am organizat concursurile pentru medici ATI iar zilele acestea s-au încheiat concursurile pentru asigurarea fiziokinetoterapeuților - deosebit de importanți pentru recuperarea pacienților care necesită îngrijiri în regim de terapie intensivă, pe termen lung”, a precizat ec. Florina Ionescu, managerul SCJU Arad.

Etichete: SCJU Arad Fiziokinetoterapie/ Recuperare medicală fiziokinetoterapeuti recuperare respiratorie terapie intesiva

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC