Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Spitalul Județean de Urgență Buzău are un nou director

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 2 martie 2021, ora 10:39

Spitalul Județean de Urgență Buzău are un nou director medical, după trei luni în care funcția nu a fost ocupată de nimeni. Este vorba despre dr. Andreea Meleru, medic de Medicina Muncii.

Dr. Andreea Meleru a absolvit Facultatea „Carol Davila” din Bucureşti, a făcut rezidenţiatul la Spitalul Floreasca, a început specializarea în Medicină de Urgenţă, iar ulterior s-a transferat pe specialitatea Medicina Muncii, potrivit unui comunicat.

Spitalul judetean buzau

Aceasta este născută în 5 decembrie 1977 în oraşul Alexandria, judeţul Teleorman, este căsătorită, are patru copii şi lucrează în cadrul Spitalului Judeţean Buzău din anul 2009.

Noul director medical a precizat că a acceptat această funcţie deoarece îşi doreşte ca relaţia medic-pacient să fie bazată pe empatie, respect şi bune practici medicale, dar și o organizare mai bună, din punct de vedere medical, în cadrul spitalului.

„În această perioadă tulbure, am acceptat această funcţie deoarece am considerat că împreună cu echipa medicală şi managerială putem să aducem o contibuţie din punct de vedere al managementului sănătăţii în spital, încercăm şi ne dorim ca lucrurile să funcţioneze cât mai bine. Obiectivul meu este optimizarea activităţii medicale prin atragerea de medici pe toate specialităţile, creşterea satisfacţiei pacienţilor şi o colaborare cât mai bună între personalul angajat din cadrul spitalului, pentru o atmosferă de lucru cât mai plăcută”, a declarat dr. Andreea Meleru.

Etichete: director medical Spitalul Judetean Buzau Medicina muncii

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC