Newsflash
ANUNȚURI DE ANGAJARE

Spitalul Brezoi organizează concurs pentru funcția de director medical

de Redacția Viața Medicală - nov. 10 2023
Spitalul Brezoi organizează concurs pentru funcția de director medical

SPITALUL ORĂȘENESC BREZOI (JUDEŢUL VÂLCEA)

scoate la CONCURS

în conformitate cu prevederile Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare şi a Ord. m.s. nr. 284/2007, privind aprobarea Metodologiei-cadru de organizare şi desfăşurare a concursurilor/examenelor pentru ocuparea funcţiilor specifice comitetului director din spitalele publice, modificat cu Ord. m.s. nr. 954/2017, pentru ocuparea postului de director medical.

Actele necesare pentru dosarul de concurs, bibliografia, tematica, temele pentru proiectul de specialitate se vor afișa la avizierul și pe site-ul spitalului.

Relaţii suplimentare privind organizarea şi desfăşurarea concursului se pot obţine la secretarul comisiei de concurs Postea Livia, sau la tel.: 0250.778.230, int. 108.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe