Newsflash
Știri

Proiectul Endomedicare Academy, finalist la Gala Romanian Healthcare Awards

de Florentina Ionescu - dec. 19 2022
Proiectul Endomedicare Academy, finalist la Gala Romanian Healthcare Awards

Elvira Brătilă, medic primar obstetrică-ginecologie, a participat la Gala Romanian Healthcare Awards, desfășurată recent.

Fiecare zi este o provocare, în care standardele de calitate trebuie păstrate, scrie prof. dr. Elvira Brătilă pe o rețea socială, amintind ce înseamnă excelența ca standard în sănătate:

„M-am bucurat să particip la Gala Romanian Healthcare Awards de anul acesta cu proiectul Endomedicare Academy-certificare europeană EuroEndoCert, un proiect finalizat cu succes al unei echipe muldisciplinare excelente, care s-a calificat ca Finalist prin însăși esența lui, demonstrând ce înseamnă Excelența ca standard și ce presupune un model de bună de practică în sistemul de sănătate din România”.

elvira bratila

E nevoie de consecvență în punerea în practică a proiectelor, a ținut să precizeze prof. dr. Elvira Brătilă, amintind că momentele de criză din sănătate vin și trec:

„Nu de proiecte pe hârtie și de idei ducem lipsă, ci de consecvență în punerea în practică a acestor proiecte, care necesită implicarea noastră zi de zi, din rolul profesional, din rolul de mentor în comunitatea medicală, din rolul social, din toate perspectivele în care ți-ai propus să aduci o schimbare semnificativă și sustenabilă, contribuind astfel la mai binele pacienților și societății”.

Implicarea medicilor în viața pacienților

Una dintre cele mai importante lecții a crizelor din sănătate este ieșirea din paradigma ei, precizează medicul, dar „poate cea mai importantă lecție a unei crize de sănătate este tocmai a ieși din paradigma ei”. 

Medicul a mai spus că, dincolo de un moment critic, există implicarea medicilor de zi cu zi în viața pacienților, implicarea echipelor, a medicilor în formare, implicare în știință și cercetare.

elvira bratila2

„Pentru «Excelență» nu există grad de comparație, dar putem vorbi despre adevărata Excelență, atunci când îți propui performanța și consecvența în atingerea acestui standard Zi de Zi”, a conchis prof. dr. Elvira Brătilă.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe