Newsflash
Știri

Prof. dr. Elvira Brătilă, inițiatoarea unui workshop nou despre managementul endometriozei

de Florentina Ionescu - feb. 28 2023
Prof. dr. Elvira Brătilă, inițiatoarea unui workshop nou despre managementul endometriozei

Medic primar obstetrică-ginecologie, profesor Brătilă a inițiat recent un workshop nou cu tema „Managementul Endometriozei și Infertilității asociate”.

Limitele noastre sunt uneori doar o percepție. Când investighezi constant oportunitățile care se deschid după ce depășești limitele, vei descoperi un infinit de posibilități.” Aceasta este premisa de la care prof. dr. Elvira Brătilă (foto) a inițiat acest nou workshop cu tema „Managementul Endometriozei și Infertilității asociate”. 

Citiți și: Proiectul Endomedicare Academy, finalist la Gala Romanian Healthcare Awards 

elvira bratila medic endometrioza

„Am inițiat în cadrul sesiunii științifice o temă care mi se pare esențială în contextul abordării pluridisciplinare a endometriozei, o boală multifactorială, cu valențe și multiple implicații pe toate palierele-personal, familial și social-cel mai invalidant fiind impactul infertilității asupra potențialului fertil al pacientelor afectate de această patologie. Am subliniat rolul unui management bine gândit în endometrioză, asigurat de o comunicare inter- și intradisciplinară eficientă, comunicarea fiind un proces-liant între medici de specialități diferite, dar uniți într-o misiune a mai binelui pacientelor care se confruntă cu endometrioza”, a scris recent doctorul Elvira Brătilă pe pagina sa oficială de Facebook. 

workshop dr elvira bratila

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe