Newsflash
Evenimente

UMF Cluj Technology Transfer Days, ediția a doua

de Dorina Novac - mai 16 2023
UMF Cluj Technology Transfer Days, ediția a doua

Cea de-a doua ediție a evenimentului UMF Cluj TechnologyTransfer Days va avea loc în perioada 17-18 mai.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului PROGRES – „Creșterea performanțelor cercetării științifice, susținerea excelenței în cercetare și a inovării în medicină”. 

„Pe parcursul celor două zile, vor fi prezentate rezultate ale cercetării desfășurate în cadrul universității noastre, precum și serviciile oferite de Centrul de Cercetări pentru Medicină Avansată - MedFUTURE și Centrul de Cercetări pentru Genomică Funcțională, Biomedicină și Medicină Translațională”, transmit reprezentanții UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca.

Citește și: Discuții despre viziunea MS cu privire la proiectele de digitalizare din PNRR

Vor fi organizate standuri expoziționale pentru a facilita întâlniri între profesioniști și cercetători, cu scopul de a încuraja crearea de noi colaborări între mediul privat și cel universitar în domeniul medical.

Programul complet al evenimentului poate fi accesat AICI.

În cadrul UMF Cluj Technology Transfer Days se va desfășura, în data de 18 mai, începând cu ora 09:00, Salonul Alianței Universitare G6-UMF. 

„Această manifestarea va reuni prezentările unor invenții realizate de grupuri de cercetare ale universităților membre ale Alianței Universitare G6-UMF. Inițiativa reprezintă o confirmare a strânsei cooperări în crearea cadrului de informare și promovare a rezultatelor cercetării în domeniul medical”, transmite sursa citată.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe