Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Masă rotundă europeană cu tema COVID-19

Viața Medicală
Cristina GHIOCA vineri, 12 noiembrie 2021

Specialiști europeni vor participa marţi, 16 noiembrie, la o discuţie online despre cele mai bune modalităţi prin care statele europene se pot pregăti pentru a promova dezvoltarea și accesul la tratamentele împotriva COVID-19 în special pentru pacienţii spitalizaţi.

Participanţii la masa rotundă vor încerca, de asemenea, să evidenţieze lecţiile generate de această pandemie care pot fi folosite, în viitor, pentru prevenirea unor situaţii asemănătoare. La discuţii vor participa, între alţii, dr. Marco Cavaleri, președintele Grupului operativ de urgenţă COVID-19 al EMA, un reprezentant al ECDC și conf. dr. Simin-Aysel Florescu, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase și Tropicale „Victor Babeș” din București. Masa rotundă este organizată de europarlamentarul Cristian Bușoi, raportor pentru Programul EU4Health, cu sprijinul Parlamentului European și al Grupului Partidului Popular European, și va fi transmisă pe platforma MedicHub.

Etichete: masa rotunda europeana Cristian Busoi

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.