Newsflash
Știri

Managerul de la „Marius Nasta” spune că Institutul are materialele sanitare și dezinfectanții necesari

de Florentina Ionescu - mar. 16 2020
Managerul de la „Marius Nasta” spune că Institutul are materialele sanitare și dezinfectanții necesari

În urma unui articol apărut în presă în care se menționează că din această unitate medicală ar lipsi dezinfectanți și materiale sanitare, managerul Beatrice Mahler a transmis un mesaj în care explică faptul că această informație nu este adevărată și că „aprovizionarea trebuie și este o prioritate” în această perioadă în care în țara noastră a crescut numărul de persoane infectate cu noul coronavirus.

Mesajul remis redacției „Viața medicală” subliniază și că refuzul donațiilor pentru pacienții din „Marius Nasta” nu este un act responsabil din partea unui manager.

Redăm mai jos mesajul integral al dr. Beatrice Mahler, manager la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Capitală:

„Bună ziua, azi a apărut în presă un articol în care e menționat că din Marius Nasta lipsesc dezinfectanții și materialele sanitare. Doresc să precizez că în ultimele zile mai mulți oameni de afaceri au sunat pentru a oferi sprijin Institutului pentru a depăși urmatoarea perioadă. Pentru că solidaritatea umană este importantă și spitalul public poate beneficia de donații, la solicitarea oricărei persoane care dorește să facă donații pentru pacienții din Marius Nasta există o listă cu necesarul de materiale și aparatură, care în acest moment a fost gândită pentru a depăși următoarele 3 luni în care va trebui să acordăm asistență pacienților infectați cu coronavirus. Menționez că Marius Nasta are stocuri de materiale și dezinfectanți, dar este obligatoriu ca aceste produse să fie în cantitate suficientă în perioada următoare. Aprovizionarea trebuie și este o prioritate. Perioada pe care o traversăm impune colaborare și sprijin reciproc, refuzul donațiilor nu poate fi un act responsabil din partea unui manager. Las la latitudinea dv. concluziile subiectului. Sănătate multă!” – Beatrice Mahler.

beatrice mahler boca

Citește și: Ce spune managerul de la „Marius Nasta” despre suspiciunea de coronavirus la un pacient din unitate

 


Notă autor:

Sursa foto: Facebook

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe