Newsflash
Știri

Klaus Iohannis și Andrei Baciu, în vizită la Spitalul Colentina

de Dorina Novac - mai 13 2022
Klaus Iohannis și Andrei Baciu, în vizită la Spitalul Colentina

Președintele Klaus Iohannis și Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, au făcut o vizită la Spitalul Colentina din București, cu prilejul Zilei Internaționale a Asistentului Medical.

Spitalul Colentina

„Este important să avem în vedere, și nu doar în ziua dedicată lor, că asistentele, asistenții sunt cei fără de care nicio activitate medicală nu se poate face. Asistentele sunt cele care de multe ori devin apropiate de pacienți, creează legături și dau speranță celor bolnavi”, a scris, într-o postare pe Facebook, Andrei Baciu.

Citește și: Andrei Baciu a vorbit cu medicii de familie despre vaccinarea anti-COVID
Acesta a precizat că este o meserie pe care nu o poate face oricine, și că este nevoie de multă răbdare și perseverență, dar scopul final este unul mai mult decât nobil: alinarea suferințelor, pe lângă vindecarea și recâștigarea sănătății.

„Pacientul trebuie să fie întotdeauna în centrul atenției, iar asistenții își înțeleg bine misiunea. (...) Dragi asistente și asistenți, aveți un rol cheie în toate instituțiile medicale. La mulți ani!”, a mai transmis Andrei Baciu.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe