Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Cseke Attila, dialog cu comisarul Thierry Breton despre campania de vaccinare anti-COVID

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 18 noiembrie 2021, ora 10:59

Ministrul interimar al Sănătății din România a avut în această dimineață o discuție cu Thierry Breton, comisarul european pentru Piață Internă.

Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătății, a avut astăzi o întrevedere la sediul Ministerului Sănătății (MS) cu Thierry Breton, comisarul european pentru Piață Internă. Acesta din urmă se află într-o vizită de lucru în România. 

Cseke Attila intrevedere la MS cu Thierry Breton 18 noiembrie 2021 (8)
Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătății, și Thierry Breton, comisarul european pentru Piață Internă

Cei doi oficiali au abordat subiecte de interes pentru domeniul sanitar european, precum derularea campaniei de vaccinare anti-COVID- 19, aprovizionarea cu vaccin anti COVID-19, dar și măsuri luate de statele membre UE în acest context epidemiologic privind utilizarea certificatului digital, se arată într-un comunicat de presă al MS transmis redacției. 

Vă recomandăm și: Comisarul european Thierry Breton vine azi în România pentru a discuta despre vaccinare 

Cseke Attila intrevedere la MS cu Thierry Breton 18 noiembrie 2021 (3)

Ministrul interimar al Sănătății a informat comisarul european despre situația epidemiologică la nivel național și despre stadiul campaniei de vaccinare anti-COVID- 19.

De asemenea, Cseke Attila a discutat cu înaltul oficial european despre măsurile identificate pentru accelerarea campaniei de vaccinare care vor fi adoptate în perioada următoare.

„Mulțumim pentru sprijinul constant al Comisiei Europene. Astăzi voi avea o convorbire telefonică și cu doamna Stella Kyriakides, comisarul european pentru Sănătate. Apreciem mesajul dumneavoastră puternic privind măsurile care trebuie luate pentru asigurarea liberei circulații în condiții de siguranță sanitară a cetățenilor europeni în contextul utilizării certificatului digital”, a declarat ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila. 

Etichete: Cseke Attila Thierry Breton comisar european vaccinare anti covid-19 vaccinare anti covid romani vaccinare covid vaccinare covid-19 vaccinare covid ministerul sanatatii ministrul interimar al sanatatii

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC