Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Ce analize și investigații medicale puteți face la Institutul „Cantacuzino”

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 11 octombrie 2021, ora 15:29

Persoanele care doresc să își facă anumite investigații pot apela la laboratorul de analize medicale din cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”.

Institutul Cantacuzino oferă o gamă complexă de analize medicale, însumând peste 400 de investigații ce acoperă domenii variate, precum: biologie moleculară, bacteriologie, biochimie, parazitologie, virusologie, imunoserologie, hematologie, micologie, citologie ș.a., se arată pe pagina oficială de Facebook a instituției. 

analize investigatii medicale institutul cantacuzino
Sursa foto: https://www.facebook.com/Institutul-Na%C8%9Bional-de-Cercetare-Dezvoltare-Medico-Militar%C4%83-Cantacuzino-1507156062745849

„Personalul specializat, cu o vastă experiență profesională, folosește aparatură de ultimă generație și metode de înaltă performanță. Tradiția institutului, profesionalismul specialiștilor și corectitudinea rezultatelor analizelor sunt punctele noastre cheie”, se arată pe rețeaua socială.

Astfel, doritorii pot merge direct la sediul din Splaiul Independenței nr. 103. Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul oficial, cantacuzino.mapn.ro.

Etichete: laborator de analize medicale analize medicale investigatii medicale Institutul Cantacuzino Institutul „Cantacuzino” biochimie bacteriologie virusologie

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.