Newsflash
Știri

SJU Baia Mare va avea o linie de gardă continuă în chirurgia pediatrică

de L. Budin - feb. 7 2024
SJU Baia Mare va avea o linie de gardă continuă în chirurgia pediatrică

Finanțarea noului serviciu medical se încadrează în bugetul de venituri şi cheltuieli aprobat de Consiliul Județean Maramureș.

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Baia Mare va avea o linie de gardă continuă în specialitatea chirurgie pediatrică, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Maramureş, Ionel Bogdan.

În urma unor analize venite din partea SJU s-a constatat necesitatea înființării acestui serviciu medical, un serviciu cu destinaţie precisă. (...) Astfel, încercăm să ne ajustăm serviciile pentru a veni în întâmpinarea pacienţilor şi a interveni cât mai prompt în cazurile complicate. SJU încearcă şi se adaptează cerinţelor venite din partea populaţiei pentru a reduce timpul de intervenţie şi a oferi un sprijin imediat”, a declarat Ionel Bogdan pentru Agerpres.

Președintele CJ Maramureș a mai precizat că finanțarea noului serviciu medical se încadrează în bugetul de venituri şi cheltuieli aprobat, iar în caz de necesitate, bugetul se poate ajusta.

La SJU Baia Mare se află în proces de modernizare Unitatea de Primiri Urgenţe - şi se pregăteşte construcţia unui nou heliport în vecinătate. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe