Newsflash
Știri

SCJU Sibiu a obținut autorizația sanitară de funcționare pentru Secția Clinică Neurologie

de Florentina Ionescu - apr. 25 2023
SCJU Sibiu a obținut autorizația sanitară de funcționare pentru Secția Clinică Neurologie

Recent au fost finalizate modernizarea și echiparea medicală a clădirii Neurologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Ieri, reprezentanții Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu au venit cu noutăți cu privire la Secția Clinică Neurologie.

scju sibiu

„Ne bucurăm să anunțăm cetățenii județului că, începând de azi, Secția Clinică Neurologie revine «acasă», după ce SCJU Sibiu a obținut Autorizația Sanitară de Funcționare de la DSP Sibiu, iar activitatea medicală se poate relua fără nicio restricție în pavilionul recent modernizat și adus la standarde europene, după o investiție de peste 40 milioane de lei, gestionată de Consiliul Județean Sibiu”, se arată pe pagina oficială de Facebook a spitalului.

Ca urmare, a început deja mutarea pacienților cu afecțiuni neurologice în noul spațiu, care oferă cele mai bune condiții și servicii.

Citiți și: Modernizarea și echiparea medicală a clădirii „Neurologie” a SCJU Sibiu au fost finalizate

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe