Newsflash
Știri

S-a lansat „Patologia Aparatului Locomotor”

de Florentina Ionescu - mar. 24 2023
S-a lansat „Patologia Aparatului Locomotor”

Reprezentanții Spitalului Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara au anunțat că mai multe cadre didactice universitare au contribuit la elaborarea noului tratat.

Este vorba despre o contribuție semnificativă la elaborarea Tratatului „Patologia Aparatului Locomotor”, arată sursa menționată. 

Colectivul de cadre didactice universitare al secției clinice de ortopedie și traumatologie a Spitalului Militar Timișoara a contribuit la elaborarea și lansarea Tratatului „Patologia Aparatului Locomotor”. Ampla lucrare de specialitate cuprinde trei volume și peste 2000 de pagini, se arată pe pagina de Facebook a Spitalului Militar Timișoara. 

patologia aparatului locomotor2

Contribuția echipei unității noastre sanitare, singura din rețeaua de sănătate a MApN, la realizarea acestei lucrări științifice, s-a materializat în trei capitole ale Volumului III: fracturile rotulei, fracturile extremității superioare a tibiei și fracturile diafizare ale oaselor gambei.

„Mulțumim cadrelor didactice universitare din secția ortopedie și traumatologie pentru întreaga activitate desfășurată, pentru dedicare și profesionalism. Datorie! Onoare! Patrie!”, au transmis reprezentanții Spitalului Militar Timișoara pe aceeași rețea socială. 

patologia aparatului locomotor

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe