Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Conferința Timișoara CardioCulture are loc între 22 și 24 octombrie – Unde vă puteți înscrie

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 21 octombrie 2020, ora 13:16

Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara organizează în perioada 22-24 octombrie 2020, în mediul online, Conferința Timișoara Cardioculture - Update Meeting 2020.

Evenimentul se va desfășura în mediul virtual, în regim LIVE pe platforma cardioculture.mediamed.ro și reunește reputați cardiologi din țară și din străinătate, se arată într-un comunicat de presă remis redacției. 

Timisoara Cardio Culture

„Institutul de Boli Cardiovasculare (IBCV) din Timișoara este o instituție de referință în domeniul sanitar, înființată acum peste un sfert de secol! Suntem conștienți că sănătatea unei comunități depinde în principal de calitatea serviciilor medicale, motiv pentru care ne achităm cu succes de responsabilitatea de a asigura asistență medicală cardiologică la standarde europene – pe scurt, suntem o unitate medical strategică, unică în vestul țării, unde se practică o cardiologie de vârf!”, a declarat conf. dr. Constantin Tudor Luca, Manager al IBCV.

Sănătatea unei comunități este, însă, influențată major și de sănătatea socială, economică sau culturală a comunității în care trăim, spun organizatorii. Aceasta pentru că sănătatea este mai mult decât absența bolilor, iar grija pentru propria sănătate face parte din largul proiect inițiat de IBCV și intitulat „Sănătate pentru Timișoara”, celebrând anual Ziua Institutului de Boli Cardiovasculare.

Timișoara CardioCulture este manifestarea științifică ce își propune să reunească lumea cardiologică timișoreană și națională cu remarcabile personalități internaționale din domeniul cardiologiei:

  • Stephan S. Achenbach – Președintele Societății Europene de Cardiologie
  • Barbara Casadei – Fost Președinte al Societății Europene de Cardiologie
  • Franz Weidinger – Viitor Președinte al Societății Europene de Cardiologie

„Pentru că Update Meeting 2020 este un veritabil «Festival de Cardiologie» ce reunește teme noi și prioritare, selectate și prezentate de către președinții fiecărui grup de lucru din cadrul Societății Române de Cardiologie, în parteneriat cu colectivele de cardiologie timișorene! Totul în spiritul rigorilor și specificului perioadei actuale, evidențiind spiritul comunității timișorene, model și referință de-a lungul timpului. De ce Timișoara CardioCulture? Pentru că starea de sănătate a oricărei comunități este fundamental legată nu doar de calitatea serviciilor medicale, dar și de gradul de implicare al comunității în care trăim!”, a adăugat prof. dr. Dan Gaiță, Coordonator al Cercetării Științifice în IBCV.

Pentru mai multe informații și înscrieri accesați acest link.

Etichete: riscul cardiovascular cardiolog bolile cardiovasculare boala cardiovasculara risc cardiovascular

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.