Newsflash
ACTUALITATE Știri

Rețeaua Centrokinetic se va extinde cu peste 10 clinici în următorii 4 ani

de Magdalena Tănăsescu - oct. 10 2023
 Rețeaua Centrokinetic se va extinde cu peste 10 clinici în următorii 4 ani

Un procent minoritar de peste 30% din acțiunile rețelei de clinici medicale Centrokinetic a fost achiziționat de fondul de investiții de growth equity AGISTA, tranzacția fiind aprobată recent de Consiliul Concurenței.

Rețeaua de clinici medicale Centrokinetic operează, în acest moment, 3 clinici, toate în București. 

Potrivit unui comunicat remis redacției, echipa Centrokinetic are în pregătire alte două clinici, ce vor fi lansate până la finalul anului, marcând extinderea rețelei în afara Capitalei. 

„Investiția în Centrokinetic îndeplinește criteriile pe care un fond de growth ca AGISTA le caută. Printre obiectivele asumate ca parte a acestei tranzacții se numără consolidarea rețelei de clinici la nivel național, urmărind  extinderea până la peste 10 locații în toată țara în următorii 4 ani, precum și identificarea soluțiilor personalizate de dezvoltare a rețelei de clinici, networking de business și sinergii de grup”, a declarat Dragoș Dărăbuț, Senior Investment Manager AGISTA, specializat pe investițiile în zona medicală. 

Fondată în 2016 de doctorul ortoped Andrei Bogdan, rețeaua de clinici medicale Centrokinetic a depășit anul trecut o cifră de afaceri de 4,5 milioane euro, cu o EBITDA de 600.000 euro. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe