Newsflash
Știri

Rectorul Anca Dana Buzoianu a participat la Simpozionul Româno-Italian de Gastroenterologie

de Florentina Ionescu - mar. 15 2023
Rectorul Anca Dana Buzoianu a participat la Simpozionul Româno-Italian de Gastroenterologie

Prof. dr. Anca Dana Buzoianu, rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, a participat la ceremonia de deschidere a Simpozionului Româno-Italian de Gastroenterologie.

Simpozionul Româno-Italian de Gastroenterologie, din perioada 9-11 martie, a fost organizat sub egida universității de profesor dr. Dan L. Dumitrașcu, la Cluj-Napoca. 

Două amfiteatre importante din UMF Cluj-Napoca, inaugurate recent 

„Avem o colaborare deosebită cu colegii noștri italieni, care a început în anii 90 la inițiativa profesorului Rafaele Assisi și a profesorului Carol Stanciu. Trei dintre oaspeții prezenți sunt membri ai comunității noastre academice fiind Doctor Honoris Causa ai universității: prof. dr. Piero Portincasa, prof.dr. Francesco di Mario și prof. dr. Carmelo Scarpignato”, a scris prof. dr. Anca Dana Buzoianu pe pagina sa oficială de Facebook.

anca dana buzoianu simpozion  Româno-Italian de Gastroenterologie

Împreună cu colegii și prietenii italieni, UMF Cluj a dezvoltat numeroase proiecte științifice și studii clinice, schimburi Erasmus și doctorate în cotutelă, a explicat rectorul Anca Dana Buzoianu:

„Am avut și o întâlnire cu domnul profesor Piero Portincasa, de la Universitatea Aldo Moro din Bari, pentru a ne asigura că această colaborare va continua, la toate nivelurile: doctorate în cotutelă, schimburi de studenți și rezidenți precum și alte proiecte instituționale. Îi mulțumim pentru prietenia constantă pe care ne-o poartă și pentru prezentarea plină de emoție și umor despre cei peste 20 de ani de colaborare. Felicitări organizatorilor, în special domnului profesor Dan Dumitrașcu, sufletul manifestării!”

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe