Newsflash
ACTUALITATE

Proiect de ţară în cercetare și inovaţie

de Cristina GHIOCA - mai 26 2023
Proiect de ţară în cercetare și inovaţie

La București a fost lansat, recent, proiectul naţional Hub de Inovaţie în Sănătate. Scopul acestuia este dezvoltarea capacităţii de cercetare și inovare în domeniul sănătăţii din România.

„Hubul are trei parteneri importanţi – Ministerul Sănătăţii, Alianţa Universitară G6-UMF și Local American Working Group (LAWG), asociaţia celor mai mari companii farmaceutice internaţionale cu implicare în cercetare și dezvoltare”, a declarat Radu Rășinar, președintele LAWG, la conferinţa de lansare a hubului.

Direcţiile strategice asumate în cadrul proiectului sunt: studiile clinice, educaţia și promovarea sănătăţii în afecţiuni cronice prioritare, dar și digitalizarea în sănătate. Primul proiect derulat vizează studiile clinice. Acesta are în vedere realizarea unui plan de acţiuni concrete, cu indicatori de performanţă măsurabili.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe