Newsflash
Știri

Prof. dr. Vlad Ciurea, numit Doctor Honoris Causa la Universitatea „Apollonia” din Iași

de Florentina Ionescu - mar. 3 2023
Prof. dr. Vlad Ciurea, numit Doctor Honoris Causa la Universitatea „Apollonia” din Iași

Medic primar neurochirurg și director științific al Spitalului Clinic Sanador, profesorul Ciurea a primit recent distincția supremă de „Doctor Honoris Causa” a Universității „Apollonia” din Iaşi.

Profesorul dr. Alexandru Vlad Ciurea a publicat pe o rețea socială câteva fotografii realizate la Iași, pe care îl descrie ca fiind „Un oraş mirific, cu un trecut plin de istorie şi fapte de cultură cu răsunet naţional şi nu numai”. 

vlad ciurea iasi 2023 doctor honoris causa2

Pentru doctorul Ciurea, Iașiul este orașul său de suflet, după cum a mărturisit zilele acestea.

„Pentru mine, astăzi, 02.03.2023, a reprezentat o zi cu totul specială. Am primit distincția suprema de «DOCTOR HONORIS CAUSA» a Universității «Apollonia». Universitatea «Apollonia» din Iaşi s-a remarcat printr-o curriculă flexibilă cu vădite accente de modernitate, fiind prioritară în introducerea de discipline noi sau în modul de organizare a procesului didactic”, a scris prof. dr. Vlad Ciurea pe pagina sa oficială de Facebook.

Universitatea «Apollonia» din Iaşi a fost fondată în anul 1991, numită în onoarea Sfintei Apollonia. 

vlad ciurea iasi 2023 doctor honoris causa1

„Nu am cuvinte să mulțumesc întregii conduceri ai acestei Universități de prestigiu, în frunte cu Dl. Președinte, Prof. Univ. Dr.Vasile Burlui, ce a organizat o ceremonie cu totul deosebită, de înaltă ținută academică și emoționantă. Pentru mine, această distincție reprezintă motivarea mea zilnică când vine vorba de activitatea științifică”, a mărturisit dr. Alexandru Vlad Ciurea.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe