Newsflash
Știri

Prof. dr. Popa Amorin, primul președinte al Societății de Neuropatie Diabetică, a decedat

de Florentina Ionescu - mar. 7 2022
Prof. dr. Popa Amorin, primul președinte al Societății de Neuropatie Diabetică, a decedat

Societatea de Neuropatie Diabetică a transmis weekendul care tocmai s-a încheiat că reputatul medic și profesor Popa Amorin a decedat la vârsta de 64 de ani.

În anunțul făcut de Neurodiab (Societatea de Neuropatie Diabetică) se menționează că „Astăzi dimineața (n.red. – 4 martie a.c.) a plecat dintre noi, Prof. Dr. Popa Amorin, la vârsta de numai 64 de ani”. 

Prof. Dr. Popa Amorin
Sursa foto: https://www.facebook.com/neurodiab/

Popa Amorin a fost un reputat medic și profesor, la Facultatea de Medicină din Oradea, specializat în diabet, nutriție și boli metabolice.

În anul 2012, anul fondării Neurodiab, Prof. Popa Amorin a fost primul președinte al Societății de Neuropatie Diabetică din România.

„Articolele publicate, studiile realizate, cursurile organizate și conduse sub îndrumarea lui au contribuit la dezvoltarea neuropatiei diabetice, la reducerea numărului de amputații, în beneficiul persoanelor cu diabet. Drum lin Domnule Profesor! Societatea de Neuropatie Diabetică transmite condoleanțe familiei îndurerate”, se arată pe pagina oficială a Neurodiab.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe