Newsflash
ACTUALITATE Știri

Peste 40% din Generația Z face săptămânal fitness și aerobic

de Magdalena Tănăsescu - feb. 14 2024
Peste 40% din Generația Z face săptămânal fitness și aerobic

Un procentaj de 41% dintre reprezentanții Generației Z (cu vârsta între 18 și 24 ani) frecventează săptămânal săli de fitness, aerobic și alte locații similare, reiese dintr-un studiu recent.

La nivel general, 25% dintre români declară că frecventează săptămânal săli de fitness, aerobic sau alte locații similare, observându-se un interes crescut în rândul tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18-24 ani (41%) și a celor între 35-44 ani (33%).

„În ceea ce privește ambientul, 63% dintre români consideră că este important să audă muzică cunoscută pe fundal atunci când merg în diferite locații dedicate practicării activităților sportive, iar 55% ar petrece mai mult timp la sala de fitness dacă pe fundal ar rula muzica cunoscută preferată”, arată studiul realizat de Reveal Marketing Research.  

Totodată, 85% dintre respondenți consideră că muzica cunoscută îi influențează în mod pozitiv și în alte locații publice vizitate în timpul liber. 

„Observăm din rezultatele studiului că ritmul alert al muzicii se diferențiază ca fiind mai important într-o astfel de locație, deoarece stimulează motivația și îi ajută pe cei care se antrenează să se simtă mai bine în timpul desfășurării activităților fizice”, afirmă Marius Luican, CEO al Reveal Marketing Research. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe