Newsflash
Știri

Oradea: se prelungește cu o săptămână campania de mamografii gratuite

de L. Budin - aug. 9 2023
Oradea: se prelungește cu o săptămână campania de mamografii gratuite

Unitatea mobilă de mamografie este amplasată în cadrul Staționarului III (Materintate), la SCJU Bihor - Oradea.

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță Cluj-Napoca și Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor – Oradea anunță că se prelungește cu încă o săptămână campania de mamografii gratuite, se arată pe pagina de Facebook a unității medicale.

Unitatea mobilă de mamografie este amplasată în cadrul Staționarului III (Materintate) a Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor - Oradea. Mamografiile se efectuează în perioada 7-11 August, în intervalul orar 08.00-19.00, pe bază de programare la numărul de telefon afișat în postarea spitalului. 

Campania se adresează femeilor cu vârsta cuprinsă între 50-69 de ani, cu domiciliul/flotant în județele: Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Sălaj, Satu Mare.

Condiții pentru femeile care vor să beneficieze de screening: nu au un diagnostic confirmat de cancer mamar; sunt asimptomatice; nu au antecedente sugestive pentru patologia de cancer mamar; nu sunt însărcinate sau nu alăptează; nu au făcut mamografie în ultimele 12 luni.

 

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe