Newsflash
ACTUALITATE Știri

Curs de sonografie fetală, organizat de SCJU Bihor

de L. Budin - nov. 29 2023
Curs de sonografie fetală, organizat de SCJU Bihor

Evenimentul a reunit specialiști în domeniul sonografiei fetale atât din Oradea, cât și din restul țării.

În perioada 17-18 noiembrie 2023, la Hotel Ramada din Oradea, a avut loc cursul de sonografie fetală Voluson User Days. Evenimentul a fost organizat de Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor - Oradea, în colaborare cu Facultatea de Medicină și Farmacie din Oradea și Spitalul Pelican, se arată într-un comunicat

Specialiștii au avut ocazia de a participa la workshopuri despre examinările din primul și al doilea trimestru de sarcină, evaluarea cordului fetal și examinarea ecografică în ginecologie. 

Pe lângă prezentări și studii de caz, cursanții au avut parte și de sesiuni de demonstrații live și examinări. Acestea au fost susținute de către dr. Răzvan Stanca, dr. Ionuț Vâlcea, dr. Dan Navolan și dr. Viorel Suciu, specialiști și traineri de renume în sonografia fetală.

În cadrul festivității de deschidere, au luat cuvântul prof. dr. Lucia Daina, directorul medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor, și prof. dr. Florian Bodog, prodecanul Facultății de Medicină și Farmacie. Evenimentul a fost coordonat de dr. Florin Szasz, medic primar obstetrică-ginecologie și șef de secție în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor, și de dr. Alin Bodog, medic primar obstetrică-ginecologie, șef de secție în cadrul Spitalului Pelican și cadru didactic al Facultății de Medicină și Farmacie.


Notă autor:

Sursă foto: Facebook Spital Clinic Județean de Urgență Bihor – Oradea

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe