Newsflash
ACTUALITATE Internaționale

OMS are o aplicație pentru cei care practică Yoga

de Florentina Ionescu - iun. 23 2023
OMS are o aplicație pentru cei care practică Yoga

La 21 iunie este sărbătorită Ziua internaţională Yoga, prilej cu care Organizația Mondială a Sănătății a amintit că pune la dispoziția persoanelor interesate o aplicație dedicată Yoga.

Printre numeroasele inițiative prin care Organizația Mondială a Sănătății ne îndeamnă să adoptăm un stil de viață sănătos se află și o aplicație dedicată celor care practică Yoga. Aplicația se numește mYoga și este disponibilă atât pe telefoanele cu sistem Android, cât și pe cele cu iOS. 

Peste 50.000 de persoane au descărcat deja aplicația și au început să practice Yoga, se arată pe site-ul who.int

Yoga este o practică recunoscută și o modalitate accesibilă care duce la un stil de viață activ din punct de vedere fizic. Aplicația mYoga de la OMS este o aplicație pentru publicul general, ce poate fi folosită în mod regulat. 

Aplicația a fost dezvoltată în urma unui review al literaturii științifice din acest domeniu și cu ajutorul unui amplu proces în care au fost consultați experți internaționali. 

Ea este sigură și este securizată, nu colectează niciun fel de date de la utilizatori și poate fi folosită pe post de companion zilnic de yoga pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 12 și 65 de ani. 

Aplicația este disponibilă în limba engleză și în limba Hindi, iar alte limbi ale statelor din cadrul ONU vor fi implementate în lunile următoare. 

În aplicație veți găsi o colecție de filmulețe și de sesiuni audio pentru a practica Yoga în intimitatea propriei locuințe.


Notă autor:

Fotografie de la Elina Fairytale: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/descul-cu-picioarele-goale-fitness-intre-inere-fizica-3822906/

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe