Newsflash
Cultură

Nicușor Dan: Teatrul Bulandra va fi consolidat și restaurat

de Florentina Ionescu - feb. 20 2023
Nicușor Dan: Teatrul Bulandra va fi consolidat și restaurat

Primar General al municipiului București a anunțat că Teatrul Bulandra va fi consolidat și restaurat cu finanțare din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Nicușor Dan a scris recent pe pagina sa oficială de Facebook că încă un proiect depus de Primăria Capitalei prin Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic (AMCCRS) a obținut finanțare prin PNRR. 

teatrul bulandra

Valoarea finanțării aprobate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației este de 65.378.065,87 lei, a precizat primarul general.

Potrivit acestuia, proiectul vizează consolidare seismică şi renovare energetică a imobilului situat în Bulevardul Schitu Măgureanu nr. 1, sector 5, București, care adăpostește Teatrul Bulandra.

Clădirea a fost construită în anul 1935, la care s-a adăugat în 1937 corpul de la Bulevardul Schitu Măgureanu, adiacent teatrului, aflat în Zona Construit Protejată ZCP 06 - Bulevardul Elisabeta-Kogălniceanu, regim de înălțime S+P+7E+M (la parter se află Sala de spectacole Liviu Ciulei), având o suprafață construit desfășurată 11.873 de metri pătrați, a scris acesta pe rețeaua socială.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe