Newsflash
Hi-tech & Gadgets

Monitorizarea inteligentă a funcțiilor vitale

de Dr. Diana Andronache - mar. 12 2021
Monitorizarea inteligentă a funcțiilor vitale

Smart Healthcare Device reprezintă un dispozitiv avansat de monitorizare a sănătăţii. Software-ul său, bazat pe algoritmi de inteligenţă artificială cu funcţii de asistent personal, permite afișarea pe un ecran tactil a informaţiilor esenţiale.

poza 4 copy

Cu ajutorul unui dispozitiv de mici dimensiuni, poate fi monitorizat ritmul cardiac, profilul tensional, saturaţia periferică în oxigen, dar și alţi parametri, în funcţie de recomandările medicului. Avantajul acestui sistem stă în faptul că în anumite cazuri, membrii familiei sau personalul medical din spital pot fi înștiinţaţi de agravarea stării de sănătate a pacientului, în funcţie de rezultatele monitorizării.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe