Prof dr. Viorel Jinga, rectorul UMF „Carol Davila” din București, anunță că sunt încă deschise înscrierile la cursul gratuit de formare „ Utilizarea Inteligenței Artificiale în redactarea științifică”.
Noul-termen limită pentru înscrierea la cursul menționat este 28 februarie 2025. Rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București a amintit că mai sunt locuri disponibile la cursul gratuit de formare „Utilizarea Inteligenței Artificiale în redactarea științifică” și îi îndeamnă pe studenții mediciniști să profite și să se înscrie zilele acestea.
„Având în vedere faptul că mai sunt locuri disponibile, perioada de depunere a dosarelor se prelungește până la 28 februarie 2025. Selecția participanților se va face pe principiul «Primul venit, primul servit», în limita locurilor disponibile”, a adăugat prof. dr. Viorel Jinga pe pagina sa de Facebook.
Detalii despre cursul „Utilizarea Inteligenței Artificiale în redactarea științifică”:
Durată: 8 ore
Format: Online, sistem sincron
Număr participanți: 168 studenți (licență, masterat, doctorat)
Calendarul cursurilor va fi stabilit ulterior și comunicat participanților acceptați.
Depunerea dosarelor de înscriere: dosarele trebuie depuse personal, în plic sigilat, în intervalul 10:00 - 16:00, de luni până vineri, la Centrul de Simulare Medicală al UMFCD (Strada Thomas Masaryk, nr. 19, Sector 2, București).
Documentele necesare sunt: copie carte identitate, semnată, cu mențiunea „conform cu originalul”; copie certificat de căsătorie (dacă este cazul), semnată, cu mențiunea „conform cu originalul”; cerere de înscriere – Anexa 1; acord de utilizare a datelor personale – Anexa 2; angajament de disponibilitate pentru participare – Anexa 3; declarație privind evitarea dublei finanțări – Anexa 4.
Anexele de completat sunt disponibile în procedura publicată pe site-ul UMFCD, la umfcd.ro.
„Nu ratați această oportunitate unică de a dobândi competențe digitale avansate, esențiale în educația medicală modernă! Noul termen limită pentru înscriere: 28 februarie 2025”, a mai precizat prof. dr. Viorel Jinga.
Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.
Da, sunt de acord Aflați mai multe