Newsflash
Apariții editoriale

Manualul MERCK de diagnostic şi tratament

de Dr. Laura Davidescu - iun. 14 2024
Manualul MERCK  de diagnostic  şi tratament

Cea de-a XX-a ediţie a celui mai cunoscut și mai utilizat manual pentru medici și studenţi la Medicină a fost tradusă în limba română.

Prin modul structurat de prezentare a bolilor, Manualul MERCK le oferă profesioniștilor din domeniul Sănătăţii și studenţilor explicaţii complete, transparente şi practice privind modalitatea de a diagnostica și a trata afecţiunile medicale.

Cartea are peste 3.500 de pagini, care sunt completate de 16 planșe-color, iar conţinutul actualei ediţii a fost revizuit în proporţie de peste 40%. Capitolele de boli cardiovasculare, genito-urinare, ginecologie, neurologie și pediatrie sunt câteva dintre cele mai schimbate. În Manualul MERCK, afecţiunile sunt grupate pe sisteme și organe sau în funcţie de specialitatea medicală, structura riguroasă transformând lucrarea într-un instrument ușor de consultat și de parcurs. Fiecare maladie este prezentată de la momentul în care ar trebui suspectată, trecând prin toate etapele de evaluare a pacientului și ajungând la tratamentele de primă linie, completate cu tratamente alternative. Veţi regăsi și informaţii legate de etiologia bolilor și de mecanismele fiziopatologice, iar informaţiile-cheie sunt marcate pentru a fi mai ușor de reţinut.

Ediţia actuală se remarcă printr-o structură îmbunătăţită, textele ample fiind mai fragmentate, pentru a fi ușor de citit. Astfel, s-au adăugat subtitluri noi și indici de structură. În premieră, în această ediţie se regăsesc și referinţe utile către articole din literatura medicală, care înlesnesc înţelegerea textului.

Tratatul poate fi cumpărat de pe site-ul www.all.ro.

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe