Newsflash
OPINII

Lucrare românească premiată la Dublin

de Adriana CÂRNU - mar. 10 2023
Lucrare românească premiată la Dublin

Șapte asistenţi medicali români au participat cu lucrări la conferinţa internaţională de cercetare și educaţie organizată de Facultatea de Asistenţi Medicali a Colegiului Irlandez. Una dintre lucrări a obţinut premiul pentru cel mai bun poster știinţific.

Dublin a găzduit, în perioada 22-23 februarie 2023, cea mai importantă manifestare știinţifică a asistenţilor medicali și moașelor din Irlanda, organizată de Facultatea de Asistenţi Medicali a Colegiului Irlandez. Cu sprijinul OAMGMAMR, șapte asistenţi medicali români au participat la reuniunea știinţifică, cu o prezentare orală în cadrul sesiunii dedicate inovaţiei în educaţie și șase postere știinţifice. 

Citiți și: Moașele, aliatul femeilor în pandemie 

Colaj conferinta

Lucrările au fost selectate de comisia știinţifică a conferinţei. Conţinutul acestora prezintă, în spaţiul internaţional, diverse proiecte derulate de asistenţii medicali din România.

În cadrul manifestaţiei știinţifice, colega noastră Daniela Spânu a câștigat premiul pentru cel mai bun poster știinţific. Lucrarea ei, cu titlul „Alergiile alimentare – diagnosticul molecular”, a fost remarcată de comisia știinţifică dintre cele 100 de lucrări expuse în zona expoziţională a evenimentului. Daniela face parte din echipa de cadre didactice din cadrul Facultăţii de Medicină a Universităţii Transilvania din Brașov, specializarea asistenţă medicală generală. Aceasta este implicată activ în procesul de predare și de mentorat pentru viitorii asistenţi medicali. 

Citiți și: Leadership și investiţia strategică în profesie 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe