Newsflash
Știri

Institutul „Cantacuzino” are un stand de produse la Campionatul Mondial de Baschet 3x3

de Florentina Ionescu - oct. 6 2022
Institutul „Cantacuzino” are un stand de produse la Campionatul Mondial de Baschet 3x3

Reprezentanții Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” din București spun că instituția are un stand de prezentare la Campionatul Mondial de Baschet 3x3.

Institutul „Cantacuzino” este prezent la Campionatul Mondial de Baschet 3x3 cu un stand de produse ce le sunt prin excelență dedicate sportivilor, datorită proprietăților energizante, fortifiante și de creștere a imunității, se arată pe o rețea socială.  

cantacuzino stand produse sportivi2

Campionatul Mondial de Baschet 3x3 este un eveniment găzduit de România, în cadrul Circului Metropolitan București, în perioada 5-9 octombrie a.c. 

„Ne bucură și ne onorează, în egală măsură, participarea la această competiție ce reunește sub zodia performanței cele mai valoroase echipe din întreaga lume. Ne-am dorit să susținem eforturile depuse în pregătirea fizică a sportivilor, prin produse cunoscute, marca Institutul «Cantacuzino», benefice în condiții de stres, efort fizic și psihic intens”, au transmis reprezentanții instituției. 

Institutul „Cantacuzino”, spun aceștia, este o instituție de interes strategic în domeniul sănătații publice și are o tradiție de peste 100 de ani, efectuează cercetări în toate domeniile importante ale microbiologiei, imunologiei și științelor conexe. 

cantacuzino stand produse sportivi1

De asemenea, în aceeași postare de pe pagina oficială de Facebook, se arată că cel mai recent studiu realizat de conf. univ. dr. Olivia Timnea, medic primar de medicină sportivă, arată că, în urma administrării unei cure complete cu produsul SOD NATURAL la 74 de sportivi de performanță (fete și băieți), valorile enzimelor musculare și hepatice au scăzut, în diferite proporții, cu până la 50%.

Studiul a demonstrat, astfel, eficiența acestui supliment alimentar pentru activitatea fizică intensă, în condiții solicitante. 

cantacuzino stand produse sportivi3

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe