Joi, 22 iunie, Academia de Științe Medicale organizează o nouă masă rotundă, tema fiind de această dată „Genetica în bolile rare”.
Evenimentul va avea loc începând cu ora 10:00 și va fi transmis live pe pagina de facebook a Academiei de Științe Medicale (ASM).
Cuvânt de deschidere din partea Biroului Executiv al Academiei de Științe Medicale - Prof. dr. Emanoil Ceaușu, secretar general al Biroului Executiv al ASM, membru titular al Academiei de Științe Medicale;
Prof. univ. dr Emilia Severin, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.
Prof. dr. Ruxandra Jurcuț, de la Centrul de expertiză pentru boli rare în domeniul bolilor cardiovasculare genetice rare din cadrul Secției Cardiologie III, structură a Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare “Prof. C.C. Iliescu” – București.
Dr. Vasilica Plăiașu, coordonator al Centrului Regional de Genetică Medicală din București din cadrul Institutului Național pentru Sănătatea mamei și copilului ”Alessandrescu-Rusescu”- București.
Prof. dr. Cristina Rusu, coordonator Centrul Regional de Genetică Medicală Iași din cadrul Spitalului Clinic de Urgențe pentru Copii “Sf Maria” Iași, Coordonator Orphanet România
Prof.dr. Florin Burada, de la Centrul Regional de Genetică Medicală Dolj, organizat în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Craiova.
Prof. dr. Maria Puiu, coordonator al Centrului Regional de Genetică Medicală Timiș, organizat în structura Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” – Timișoara; Președinte Comisia Genetică Medicală din cadrul Ministerului Sănătății.
Conf. univ. dr. Bruno Ștefan Velescu, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.
Dorica Dan, președintele Alianței Naționale pentru Boli Rare România, vicepreședinte EURODIS.
Prof. dr. Dana Craiu, de la Centrul de expertiză pentru boli rare în domeniul neurologiei pediatrice din cadrul Secției Clinice Neurologie Pediatrică, structură a Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia” București.
Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.
Da, sunt de acord Aflați mai multe