Newsflash
Știri

Datelazi.ro publică acum și localitățile cu incidența mai mare sau egală cu 3 la mie

de Florentina Ionescu - oct. 4 2021
Datelazi.ro publică acum și localitățile cu incidența mai mare sau egală cu 3 la mie

Portalul datelazi.ro publică, de la începutul acestei luni, noi informații cu privire la localitățile în care rata de incidență a cazurilor de COVID-19 este în creștere.

Potrivit informațiilor publicate de Code4Romania vineri, 2 octombrie, începând de săptămâna trecută, soluția https://datelazi.ro publică: lista localităților cu incidența mai mare sau egală cu 3/1000 de locuitori, cât și lista comunelor cu incidența mai mare sau egală cu 3/1000 de locuitori. 

date la zi informatii noi

Vă reamintim că DateLaZi face parte din ecosistemul de soluții digitale de luptă împotriva efectelor COVID-19 și a fost lansată de Code for Romania Task Force în parteneriat cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României, potrivit paginii de oficiale a Code4Romania.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe