Newsflash
REUNIUNI

Cursul național URGEMED are loc în perioada 21-21 ianuarie

de Florentina Ionescu - ian. 14 2021
Cursul național URGEMED are loc în perioada 21-21 ianuarie

Cursul național pentru medicii de familie URGEMED, organizat de Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov va avea loc în zilele de 21 și 22 ianuarie 2021.

Directori de curs sunt prof. dr. Dragoș Vinereanu și dr. Rodica Tănăsescu. Potrivit organizatorilor, aceasta este cea de-a 12 ediție a cursului URGEMED, care a devenit nu doar o tradiție, ci și un brand al calității. Anul acesta, cursul URGEMED are loc în mediul online.

Urgemed eveniment ianuarie 2021

„Ne-am dorit și ne dorim un eveniment viu, unic, ceva „pour les connaisseurs”. Un eveniment care să ne scoată din rutina birocrației și să ne aducă în sfera firească a profesionalismului. În acest an venim cu noi provocări, noi teme, noi abordări”, au scris organizatorii pe website-ul oficial dedicat evenimentului.

Aceștia au mărturisit că își doresc ca URGEMED să fie un „eveniment viu, alert”, care să provoace și care să convingă: „Ceva deosebit prin abordarea de curs, dar interactiv, pentru practicienii din medicina familiei și nu numai. Avem nevoie de performanță profesională, avem nevoie de abordarea noutăților, avem nevoie de noi tipuri de evenimente. Avem nevoie să fim împreună!”.

Unde vă puteți înregistra

Pe platforma urgemed.ro/register/ veți găsi detalii despre înregistrare. Înscrierile se pot face până la data de 20 ianuarie 2021 (inclusiv).

Taxe de participare

  • Membri Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov (AMFB), cu cotizația completă pentru anul 2020: 50 de lei
  • Nemembri AMFB: 80 de lei
  • Studenții și pensionarii au acces gratuit la toate lucrările (fără a primi diplomă).

Mai multe detalii despre achitarea taxei de înscriere veți găsi aici. Acest eveniment creditat cu 12 credite EMC de Colegiul Medicilor din România.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe