Newsflash
OPINII

CMMB și-a ales conducerea

de Biroul de presă CMMB - oct. 23 2020
CMMB și-a ales conducerea

Prof. dr. Cătălina Poiană a obţinut un nou mandat de președinte, în timp ce vicepreședinţi au fost aleși prof. dr. Bogdan Ovidiu Popescu, conf. dr. Lucian Negreanu și conf. dr. Horia Bumbea

La finalul săptămânii trecute au avut loc alegerile pentru Biroul Executiv al Colegiului Medicilor din Municipiul București (CMMB) și reprezentanţii acestuia în Consiliul Naţional al Colegiului Medicilor din România (CMR), pentru mandatul 2020-2024. La ședinţa în cadrul căreia au avut loc alegerile au participat și votat cei 23 de medici aleși în urmă cu două
săptămâni.

rm22b4-s20-eye-06

În urma votului, prof. dr. Cătălina Poiană a obţinut un nou mandat de președinte, în timp ce vicepreședinţi au fost aleși prof. dr. Bogdan Ovidiu Popescu, conf. dr. Lucian Negreanu și conf. dr. Horia Bumbea. Funcţia de Secretar i-a revenit dr. Adriana Mihalaș.

După alegerea membrilor Biroului Executiv a avut loc Ședinţa comună a Consiliului Municipal al CMMB și a reprezentanţilor în Adunarea Generală CMR pentru alegerea celor trei reprezentanţi în Consiliul Naţional al CMR. Pentru cele trei locuri și-au depus candidatura nouă medici, iar câștigătorii au fost prof. dr. Daniel Coriu, dr. Rodica Tănăsescu și dr. Valeria Herdea.

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe