Newsflash
Cultură

Un spectacol de teatru despre dermatita atopică se va juca la București

de Florentina Ionescu - nov. 2 2022
Un spectacol de teatru despre dermatita atopică se va juca la București

Piesa de teatru „DA”, realizată cu sprijinul COPAC, se va juca la un liceu din Capitală.

Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice (COPAC) din România anunță că la un liceu din București va avea loc spectacolul de teatru „DA”. Piesa este inspirată din problemele pacienților cu dermatită atopică și le este dedicată lor. 

dermatita

Marți, 8 noiembrie, de la ora 16.30 va avea loc premiera piesei la Liceul Miguel Cervantes (Calea Plevnei nr. 38-41).

Scenariul piesei a fost realizat pe baza unor interviuri cu pacienți cu dermatită atopică de Acting Works, companie independentă formată din actori care folosește exerciții și tehnici din actorie pentru a ajuta oamenii să învețe experimentând.

Piesa de teatru face parte dintr-un proiect al COPAC, implementat in urma câștigării unui grant internațional, fiind unul dintre cele 5 proiecte din întreaga lume câștigătoare în cadrul competitiei globale „Agents of Change”, înființată de Sanofi și Regeneron, a transmis COPAC. 

La conferința de presă de marți, ce precede premiera, vor participa pacienții care au inspirat spectacolul, actorii implicați în acest spectacol inedit și echipa COPAC.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe