Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Un spectacol de teatru despre dermatita atopică se va juca la București

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 2 noiembrie 2022, ora 11:10

Piesa de teatru „DA”, realizată cu sprijinul COPAC, se va juca la un liceu din Capitală.

Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice ( COPAC) din România anunță că la un liceu din București va avea loc spectacolul de teatru „DA”. Piesa este inspirată din problemele pacienților cu dermatită atopică și le este dedicată lor. 

dermatita

Marți, 8 noiembrie, de la ora 16.30 va avea loc premiera piesei la Liceul Miguel Cervantes (Calea Plevnei nr. 38-41).

Scenariul piesei a fost realizat pe baza unor interviuri cu pacienți cu dermatită atopică de Acting Works, companie independentă formată din actori care folosește exerciții și tehnici din actorie pentru a ajuta oamenii să învețe experimentând.

Piesa de teatru face parte dintr-un proiect al COPAC, implementat in urma câștigării unui grant internațional, fiind unul dintre cele 5 proiecte din întreaga lume câștigătoare în cadrul competitiei globale „Agents of Change”, înființată de Sanofi și Regeneron, a transmis COPAC. 

La conferința de presă de marți, ce precede premiera, vor participa pacienții care au inspirat spectacolul, actorii implicați în acest spectacol inedit și echipa COPAC.

Etichete: dermatita atopica COPAC coalitia organizatiilor pacientilor cu afectiuni cronice pacienti dermatita atopica spectacol de teatru piesa de teatru teatru proiect COPAC

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.