Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Tehnici operatorii

Viața Medicală
Dr. M. M. vineri, 7 mai 2010

   Literatura consacrată tehnicilor chirurgicale în medicina umană se constituie într-o tradiţie în această specialitate, prin permanenta lor perfecţionare dorindu-se a se găsi rezolvări superioare – de abord, mai puţin sângerânde, mai funcţionale, mai rapide şi, de ce nu, mai estetice: chirurgia fiind şi o artă – spre atingerea ţelului suprem – binele bolnavului. Literatura chirurgicală naţională, începând, poate, de la marele Thoma Ionescu, s-a îmbogăţit, cu destul de mare frecvenţă, cu astfel de lucrări. (...)

Doi autori consacraţi, dl Nicolae Angelescu, profesor consultant la Clinica de Chirurgie II a Spitalului „Colţea“, şi dl Florian Popa, profesor de Chirurgie la Spitalul „Sf. Pantelimon“ oferă astfel cititorilor, în 2010 (Ed. Medicală), vol. 2 al lucrării intitulate CAIETE DE TEHNICI CHIRURGICALE, în redactarea căreia cooptează şi coordonează un valoros corp de tineri – sau mai puţin tineri – chirurgi bucureşteni, fiecare autor al unui domeniu pe care, probabil, îl stăpâneşte mai bine. (...)  
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.


 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC