Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

La graniţa medicinii

Viața Medicală
Dr. Sorina VASILE joi, 12 aprilie 2012
     Miercuri, 11 aprilie a.c., în clădirea Clinicii Medicală II din Cluj-Napoca, se va desfăşura – începând cu ora 18 – Atelierul de Filosofie şi Antropologie Medicală, care va cuprinde, în această ediţie, discuţii pe baza lucrării „Neurogeneză adultă şi imunitate – perspectivă umanistă“, a dr. Jean Boutière, medic internist. „Prezint un caz de de ameliorare a simptomatologiei infecţioase, inflamatoare şi imunologice, utilizând un protocol eclectic (psihoterapie pozitivă Peseschkian, neuroştiinţe, neurobiologie interpersonală) care pune accentul pe experienţa trăită în interacţiunea congruentă medic–pacient, discutând implicaţiile teoretice şi practice“, a declarat dr. Boutière.
     Atelierul este organizat sub egida UMF „Iuliu Haţieganu“ şi a Facultăţii de Filosofie din Universitatea „Babeş-Bolyai“ Cluj-Napoca. Acesta doreşte să ofere celor interesaţi un cadru informal pentru discuţii multi- şi transdisciplinare, focalizate pe chestiuni aflate la confluenţa diferitelor specialităţi care studiază omul (medicina, filosofia, psihologia, sociologia, antropologia etc).
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.