Newsflash
Știri

Zilele Horticulturii Bucureștene, în Grădinile Senatului României

de L. Budin - mai 9 2024
Zilele Horticulturii Bucureștene, în Grădinile Senatului României

În perioada 9-12 mai se organizează cea de-a XX-a ediție a Zilelor Horticulturii Bucureștene, într-un loc inedit: în Grădinile Senatului României.

Evenimentul are loc între 9-12 mai, între orele 10.00 – 18.00, în Grădinile Senatului, Palatul Parlamentului, Intrarea A1, Calea 13 Septembrie nr. 1-3. Vizitatorii au acces liber și pot descoperi produsele a peste 80 de expozanți, cu o gamă extinsă de flori, plante ornamentale, semințe, fructe, legume  precum și echipamente pentru horticultură, se arată pe pagina de Facebook a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București. Programul complet poate fi consultat aici

Se vor organiza demonstrații practice și ateliere educative și distractive pentru întreaga familie.

Sărbătorește bujorul, declarat floarea națională a României, și descoperă semnificația lui pentru patrimoniul național”, se mai arată în postare. 

Evenimentul este organizat de Facultatea de Horticultură din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București , alături de Ministerul Educației și Primăria Municipiului București.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe