Newsflash
Cultură

Evenimente culturale

de Florentina Ionescu - ian. 7 2022
Evenimente culturale

Pentru prima lună a anului 2022 v-am pregătit o selecție de evenimente culturale: spectacole de teatru, expoziții, filme și cursuri online.

Film. Vineri, 7 ianuarie, puteți vedea filmul „Otto Barbarul” în cadrul unei proiecții speciale la Cinema „Elvire Popesco” din Capitală, de la ora 17:30. Biletele sunt disponibile pe eventbook.ro.

Spectacol de teatru. Duminică, 9 ianuarie, de la ora 16:00, puteți vedea comedia „Șeful” la sala Rapsodia a Teatrului Avangardia. Din distribuție: Șerban Pavlu și Cristi Iacob. Biletele se găsesc pe www.TeatrulAvangardia.ro.

Curs. Fundația Calea Victoriei organizează din 10 ianuarie, în fiecare luni, de la ora 19:00, cursul online „Palatele ştiute şi neştiute ale Bucureştiului”. Acesta este unul teoretic, iar vârsta minimă a participanților care vor să se înscrie este 14 ani. Detalii pe fb.me/e/YMurt6xy.

Film. Miercuri, 12 ianuarie, de la ora 18:00, la Cinema „Elvire Popesco” puteți viziona filmul „Supernova”, cu Colin Firth și Stanley Tucci în rolurile principale. Biletele pot fi cumpărate de pe eventbook.ro.

Spectacol de teatru. Sâmbătă, 15 ianuarie, de la ora 18:00, Teatrul Elisabeta din Capitală vă invită la comedia „Puricele în ureche”. Biletele s-au pus în vânzarer pe teatrulelisabeta.ro.

puricele in ureche

Expoziție. Până la 16 ianuarie 2022, la Sala „Irina Nicolau” a Muzeului Național al Țăranului Român puteți vizita expoziția „Gusturi în cupru. Bucătărie și fascinația formei”, de marți până duminică, între orele 10:00 și 18:00. Detalii pe fb.me/e/Yb2HwZ9v.

Spectacol de teatru. Sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 19:00, la Centrul Cultural „Reduta” din Brașov puteți vedea spectacolul „Măscăriciul”, după A.P. Cehov. Regia este semnată de Horaţiu Mălăele. Biletele se găsesc pe www.ticketstore.ro.

Musical. Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București vă așteaptă sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 19:00, la spectacolul „Alice în Țara Minunilor”. Coregrafia și regia sunt semnate de Damiano Bisozzi. Detalii pe fb.me/e/1kyKbRisB.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe