Newsflash
Imagine campanie proprie
Știri

Cseke Attila, discuție cu comisarul european pe Sănătate despre situaţia epidemiologică

de Dorina Novac - oct. 15 2021
Cseke Attila, discuție cu comisarul european pe Sănătate despre situaţia epidemiologică

Ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila, a avut o convorbire telefonică cu Stella Kyriakides, comisarul european pentru Sănătate și Siguranță Alimentară.

Cei doi oficiali au discutat, joi, 14 octombrie, subiecte de interes pentru consolidarea răspunsului și rezilienței UE la criza sanitară determinată de pandemia de COVID-19.

ministru interimar

Stella Kyriakides, comisarul european pentru Sănătate și Siguranță Alimentară a oferit sprijinul Comisiei Europene pentru sistemul sanitar românesc.

„Ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila, a informat comisarul european despre situația epidemiologică la nivel național, dar și despre problemele existente în aprovizionarea cu medicamente a spitalelor și în creșterea capacității necesare asigurării asistenței medicale în secțiile ATI pentru pacienții cu SARS-Cov-2”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe