Newsflash
ACTUALITATE Știri

Crucea Roșie Română are un nou canal de YouTube

de Magdalena Tănăsescu - ian. 29 2024
Crucea Roșie Română are un nou canal de YouTube

Informații utile și verificate, provenite de la voluntari, dar și de la medici și experți pot fi accesate pe nou canal de YouTube deschis de Crucea Roșie Română.

Potrivit unei postări pe Facebook, comunitatea din online a organizației umanitare are până în prezent 120 de abonați, însă se speră că numărul acestora va crește „cât mai repede, pentru a duce împreună mai departe mesajul nostru de Bine!”.

 

Printre subiectele abordate în videoclipurile postate pe YouTube se numără cele legate de „Degerături”, „Când mergem la cabinetul de medicină generală?”, „Simptomele gripei”, „Cum să faci față situațiilor stresante?”, „Obstrucția căilor aeriene cu corpi străini”, „Ce facem în cazul unui stop cardio-respirator la sugari sau la copii?”, „Resuscitarea la adulți” sau „Primul ajutor face diferența între viață și moarte”. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe