Newsflash
Știri

COVID-19: Primul deces în rândul personalului medical din România

de Dorina Novac - apr. 8 2020
COVID-19: Primul deces în rândul personalului medical din România

Un ambulanţier în vârsta de 53 de ani din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava care era infectat cu noul coronavirus a murit.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică (GCS), bărbatul a prezentat simptomatologie COVID-19 în data de 24 martie 2020. A fost testat și a primit rezultatul pozitiv in data de 30 martie 2020.

medic decedat

Sursa citată precizează că acesta a fost internat la domiciliu și nu a acceptat internarea. A decedat la domiciliu ieri, 7 aprilie 2020.

„Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru își exprimă regretul față de această pierdere și transmite condoleanțe familiei. Ministrul Sănătății este alaturi de personalul medical din cadrul SAJ Suceava”, informează GCS.

În prezent, conform raportărilor din teritoriu la INSP, un număr de 699 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus.

Citește și: 474 cadre medicale România sunt infectate cu noul coronavirus - UPDATE despre situația la SUUB


Notă autor:

Sursă imagine: unsplash.com

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe