Newsflash
ACTUALITATE Știri

Congresul Societății de Neurologie a Copilului va avea loc între 25-28 septembrie la Craiova

de Magdalena Tănăsescu - feb. 22 2024
Congresul Societății de Neurologie a Copilului va avea loc între 25-28 septembrie la Craiova

Evenimentul organizat de Societatea de Neurologie și Psihiatrie a Copilului și Adolescentului din România (SNPCAR) se află la cea de-a 24-a ediție și va fi găzduită de Hotel Ramada din Craiova.

Potrivit unui comunicat al SNPCAR, evenimentul va derula în paralel și cea de-a 46-a Conferință Națională de Neurologie-Psihiatrie a Copilului și Adolescentului și Profesiuni Asociate din România, participarea fiind internațională.

 

Dintre prezentările expuse în cadrul congresului se numără: „Patologia neuromusculară genetică. Actualități”; „Boli inflamatorii neurologice la copil și adolescent”; „Sindroame neurocutanate. Actualități”; „Tehnici de recuperare în patologia neurologică la copil și adolescent”. 

 

De asemenea, vor fi prezentate „Actualități în tulburările din specturul autist”, precum și „Tehnici moderne de intervenție  psihoterapeutică în patologia psihiatrică”. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe