Newsflash
ACTUALITATE Știri

Congresul Național de Coloproctologie va avea loc între 11-13 aprilie

de Magdalena Tănăsescu - mar. 14 2024
Congresul Național de Coloproctologie va avea loc între 11-13 aprilie

Cea de-a 12-a ediție a Congresului Național al Societății Române de Coloproctologie va avea loc în perioada 11-13 aprilie, la Grand Hotel Napoca din Cluj-Napoca.

Potrivit orgaizatorilor, este vorba de un eveniment de referință pentru chirurgii și gastroenterologii cu preocupări în domeniul patologiei colorectale și perineale.

„Congresul se dorește a fi o platformă de comunicări, întâlniri și discuții interdisciplinare între profesioniștii dedicați acestei patologii întalnită atât de frecvent în practica clinică. Anul acesta, evenimentul științific va cuprinde o gama largă de specialități în sesiuni multidisciplinare, sesiuni tip pro-contra, sesiuni de dezbateri și sesiuni video step-by-step”, se menționează într-un anunț al Societății Române de Coloproctologie.

Participanții vor beneficia de expertiza a 13 speakeri invitați străini și 65 speakeri invitați români care vor susține peste 90 prezentări și conferințe pe variate teme. 

Ultima zi a congresului va fi rezervată cursurilor teoretice și hands-on de perfecționare, 2 cursuri destinate chirurgilor și alte 3 gastroenterologilor.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe