Newsflash
ACTUALITATE Știri

Conferința Națională „Somnul și Respirația” va avea loc în perioada 13-15 iunie

de Magdalena Tănăsescu - mai 27 2024
Conferința Națională „Somnul și Respirația” va avea loc în perioada 13-15 iunie

Cluj-Napoca va găzdui, în perioada 13-15 iunie a.c., Workshop-ul Național cu participare internațională – Somnul și Respirația pentru un stil de viață sănătos!

Prelegerile vor fi susținute de către experți recunoscuți la nivel național și internațional, alături de specialiști români din domeniul somnologiei. Vor fi împărtășite cele mai recente cunoștințe, idei inovatoare și realizări științifice din acest domeniu de expertiză.

„Sesiunile științifice ale evenimentului vor acoperi aspecte teoretice legate de domeniul somnologiei și conexiunile sale, într-o perspectivă multidisciplinară. Sesiunile practice vor include demonstrații de montare a echipamentului de poligraf și polisomnograf, tehnici de scorare și interpretare de trasee înregistrate, alături de prezentarea unor cazuri clinice relevante din experiența noastră profesională”, se menționează într-un comunicat al organizatorilor.

Mai multe informații cu privire la eveniment pot fi accesate AICI.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe