Newsflash
ACTUALITATE REUNIUNI Știri

Conferința Națională de Somnologie are loc la Cluj-Napoca

de Florentina Ionescu - apr. 10 2024
Conferința Națională de Somnologie are loc la Cluj-Napoca

Sub deviza „Somnul și respirația pentru un stil de viață sănătos”, Conferința Națională de Somnologie va avea loc în luna iunie la Cluj-Napoca.

Medicii și profesioniștii din domeniul sănătății sunt invitați la Conferința Națională cu participare internațională – Somnul și Respirația pentru un stil de viață sănătos, care va fi organizată la Cluj-Napoca, în perioada 13-15 iunie 2024. 

Prelegerile vor fi susținute de experți recunoscuți la nivel național și internațional, alături de specialiști români din domeniul somnologiei, care vor împărtăși cele mai recente cunoștințe, idei inovatoare și realizările științifice din domeniul somnologiei, anunță organizatorii pe o rețea socială.

Sesiunile științifice ale evenimentului vor acoperi aspecte teoretice legate de domeniul somnologiei și conexiunile sale, într-o perspectivă multidisciplinară. 

Sesiunile practice vor include demonstrații de montare a echipamentului de poligraf și polisomnograf, tehnici de scorare și interpretare de trasee înregistrate, alături de prezentarea unor cazuri clinice relevante din experiența  profesională a invitaților.

„Sperăm să găsiţi tematica abordată extrem de interesantă și utilă pentru practica dumneavoastră cotidiană. Vă aşteptăm cu drag, la Cluj, să luați parte la evenimentul nostru!”, au transmis prof. dr. Doina Todea (președinte conferință); prof. dr. Roxana Maria Nemeș (președinte SRP); prof. dr. Florin Mihălțan (președinte de onoare conferință); șef de lucrări dr. Ioana Munteanu (președinte Secțiunea de Somnologie și Ventilație Non Invazivă a SRP). 

Pentru înscrieri, accesați link-ul: somnologiecluj.ro.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe