Newsflash
ACTUALITATE Știri

Colegiul Medicilor oferă membrilor posibilitatea de a vota și prin vot electronic

de Florentina Ionescu - mai 23 2023
Colegiul Medicilor oferă membrilor posibilitatea de a vota și prin vot electronic

Colegiul Medicilor din România vine cu noutăți în ceea ce privește mijloacele de votare în cadrul alegerilor ce vor avea loc în septembrie și octombrie 2023.

Există următoarele opțiuni: vot fizic (la secția de votare) sau prin mijloace de comunicare la distanță (vot electronic) în cadrul alegerilor pentru comisiile de disciplină de la nivel teritorial și pentru Comisia Superioară de Disciplină, se arată într-un comunicat al Colegiului Medicilor din România (CMR). 

Astfel, Colegiul Medicilor din România oferă tuturor membrilor săi posibilitatea de a vota fizic (la secția de votare) sau prin mijloace de comunicare la distanță (vot electronic) în cadrul alegerilor pentru comisiile de disciplină de la nivel teritorial (14-21 septembrie 2023) și pentru Comisia Superioară de Disciplină (13 octombrie 2023), se arată pe o rețea socială

„Acest demers demonstrcomează angajamentul CMR pentru respectarea drepturilor membrilor săi de a alege și de a fi aleși, prin vot personal, direct, secret și liber exprimat, intenția de încurajare a participării tuturor membrilor la acest proces electoral democratic și determinarea de a investi în proiecte care valorizează progresele tehnologice ale prezentului în sprijinul consolidării și dezvoltării acestei organizații cu rol major în sistemul de sănătate și în societatea din România”. 

CMR reamintește membrilor săi că în 17 mai 2023 a fost publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 424 Decizia nr.8/2023 a Consiliului Național al Colegiului Medicilor din România privind stabilirea datei organizării alegerilor pentru comisiile de disciplină de la nivel teritorial şi pentru Comisia Superioară de Disciplină, adoptarea Regulamentului electoral privind alegerea membrilor comisiilor de disciplină şi a membrilor Comisiei Superioare de Disciplină şi aprobarea componenţei Comisiei Electorale Centrale.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe