Newsflash
Știri

Centru de persoane cu dizabilități din Dâmbovița, devenit focar COVID-19

de Florentina Ionescu - iul. 10 2020
Centru de persoane cu dizabilități din Dâmbovița, devenit focar COVID-19

Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Țuicani – Moreni, din județul Dâmbovița, are peste o sută de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2, devenind focar de COVID-19.

Potrivit Mediafax, 106 persoane din această unitate sunt infectate cu noul coronavirus, dintre care 14 îngrijitori. Un comunicat transmis ieri de DSP Dâmbovița amintește că 92 de cazuri de COVID-19 au fost confirmate la persoanele asistate din acest centru de îngrijire. Totodată, pentru 55 de persoane, confirmarea infectării cu SARS-CoV-2 a venit ieri.

focar covid dambovita moreni

Monitorizarea clinică a persoanelor depistate cu COVID-19 este efectuată acum de medicii specialiști din Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Târgoviște.

Acești medici s-au deplasat la Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Țuicani – Moreni pentru a stabili conduita terapeutică și pentru a interna în spital persoanele cu COVID-19.


Notă autor:

Sursa foto: www.rawpixel.com

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe