Newsflash

Prof. dr. Gheorghe-Ioan MIHALAŞ


Inteligenţa artificială în medicină – suntem pregătiţi pentru ea?

Lansarea ChatGPT are un impact generalizat asupra multor aspecte ale vieţii cotidiene. Emoţiile create de cascadele de știri au stârnit reacţii diverse – uneori ne dau fiori și ridică noi semne de întrebare.

Muzica și Medicina, o transpunere sonoră a datelor medicale

Municipiul Timișoara a găzduit recent, în Aula Academiei Române, Filiala Timișoara, în regim hibrid – online și on site – lucrările Simpozionului „Muzica și Medicina”.

Grilele au ajuns să domine viaţa și gândurile studenţilor noștri

Am fost printre promotorii examinării cu grile, dar de câteva zile îmi revine obsesiv în minte o întâmplare relatată recent de un coleg.

Inteligenţa artificială în domeniul medical

Societatea Română de Informatică Medicală a organizat, luna trecută, sub egida Academiei de Știinţe Medicale din România, Conferinţa Naţională de Informatică Medicală, cu participare internaţională. Lucrările au fost deschise de prof. dr. Sorana D. Bolboacă (UMF „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca.

Căutare Avansată

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe